20.09.2016
Картини бійця Айдару представили у Верховній Раді

Сьогодні у Верховній Раді відкрилася виставка картин Світлани Луців, яка на данний час є бойцем 24 ОШБ "Айдар", неоднаразово відзначена командуванням. Свої картини вона малювала на ящиках від боєприпасів на яких відображено яскраві портрети особистостей батальйону "Айдар". Також Світлану Луців та Михайла Драгана (позивний "Борода") - бійців "Айдару" було нагороджено  за мужність, патріотизм, громадську активність та самовіддане милосердя проявлені під час революції гідності та АТО медалями, нагороджував депутат-самооборонівець Микола Величкович.

Світлана Луців - боєць батальойну " Айдар", красива,тендітна жінка з прекрасними очима, в камуфляжі з безліччю медалей. В АТО Світлана вже рік, коли є вільна година вона малює на ящиках від боєприпасів, малює  своїх побратимів по батальйону, малює квіточку, яка серед хаосу війни все ж таки виросла на радість людям, малює дітей своїх побратимів та багато чого іншого, що викликає в неї натхнення. Свої картини вона представила у Верховній Раді.

 

Світлана приїхала разом зі своїм побратимом по батальйону "Айдар" Михайлом Драганом, позивний "Борода" самооборонівцем 2-ої сотні), він один із героїв її картин.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 З айдарівцем, самооборонівцем, депутатом Ігорем Лапіним

Показується FB_IMG_1474441019022.jpg

 

Разом з Романом Орищенком - Головою Виконкому Самооборони Майдану

 

Прийшли привітати Світлану  депутати-самооборонівці

 

Також Світлану Луців та Михайла Драгана (позивний "Борода") - бійців "Айдару" було нагороджено  за мужність, патріотизм, громадську активність та самовіддане милосердя проявлені під час революції гідності та АТО медалями, нагороджував депутат-самооборонівець Микола Величкович.

 

Світлана получила медаль за "Мужніть та милосердя" від депутата-самооборонівця Миколи Величковича, також коло нього Руслан Бойко - організатор нагородження і виставки

 

 

 

Самооборонівець, айдарівець Михайло Драган ( "Борода") получив Відзнаку Героям Майдану - нагрудний знак "Гідність та воля"

 

 

 

Слава Україні, слава нашим Героям!

 

 

 

Центральний штаб ГО "Самооборона Майдану"