Новини

29.01.2019

"Комунікація парламентарів з громадянами, протидія фальшивим новинам, участь і відстоюванні прав різних груп (соціальних, вікових), а головне що питання про підтримку України звучить на рівні керівництва Європарламенту" - наголосив депутат-самооборонівець Микола Величкович перебуваючи в Європарламенті на Міжпарламентській конференції з колегами.

26.01.2019

Самооборонівець, сотник 2-ої сотні Самооборони Майдану, а також Голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк виступив з ініціативою об’єднати Україну спільною ідеєю боротьби за легалізацію ринку пасажирських автомобільних перевезень.

25.01.2019

"Як завжди, буду робити все від мене залежне, щоб допомогти з вирішенням проблем." - Михайло Бондар.


Всі новини
Статті

02.02.2017

"Бійці Самооборони за моїм наказом взяли під конт­роль урядовий квартал, дипломатичні представництва, всі ключові підрозділи і втримали їх. Хоч емоції після Майдану ще не вляглися, багато хто хотів захоплювати вже порожні приміщення органів влади. А ми казали, що має бути спадкоємність влади, не можна допустити хаос, і таки втримали порядок" - Андрій Парубій.

10.06.2016

Сенат Франції ухвалив резолюцію про пом'якшення санкцій щодо Росії. Росії, яка є агресором, яка розв'язала війну у Європі та анексувала територію України. Розумію, що кінцеве рішення буде ухвалювати уряд – тому дуже сподіваюся що це рішення буде зваженим і мудрим - Андрій Парубій.

24.05.2016

"В нинішній посаді я так само бачу певну функцію для української держави. Тому для мене одними з пріоритетів є декомунізація, національна безпека та оборона. Це те, з чого я починав, і чим займаюся досі." - Андрій Парубій в інтерв'ю Українській Правді.