31.05.2017
Навчання підрозділів тероборони на Київщині

 

10-11 червня 2017 року в рамках Меморандуму з Генеральним штабом Збройних сил України громадська спілка «Рух сприяння територіальній обороні України» проведе чергові навчання підрозділів тероборони на Київщині. 

Навчання територіальної оборони "Рух100.Злива" проводяться організаціями, які входять до Руху сприяння територіальній оборони України в тому числі Самооборона Майдану, з метою перевірки та вдосконалення бойових навичок особового складу підрозділів територіальної оборони. 


Продовжуючи успішні традиції попередніх навчань, штаб навчань "Рух100.Злива" активно працює над розробкою сценарію та завдань для кожного залученого підрозділу. 

Навчання "Рух100.Злива" відкриті для участі громадян, військовозобов’язаних та громадських організацій, задіяних у сфері територіальної оборони нашої країни. Бажаючі долучитися до навчань подають заявку на участь у довільній формі, за адресою: https://goo.gl/forms/zYYoDvJ4BdTLVMkA3 

Заявки приймаються до 05.06.2017 включно, після чого склад задіяних сил та засобів буде затверджено керівником навчань і кожна заявлена бойова одиниця отримає детальну інструкцію щодо участі. 

Запрошуємо журналістів та представників масмедіа відвідати навчання "Рух100.Злива" для інформування громадян України стосовно заходів територіальної оборони на території нашої держави та дяльності Руху сприяння територіальної оборони в цій сфері. 

Переконані, що навчання будуть корисними й для представників центральної та місцевої влади, оскільки це дасть можливість ознайомитися з методами підготовки та навчання особового складу підрозділів тер оборони що практикуються організаціями РСТОУ та прийняти участь в професійній дискусії з питань організації та здійснення заходів територіальної оборони в зонах та районах відповідальності. 

Будемо раді бачити виробників спорядження, військової техніки та товарів мілітарного призначення під час проведення навчань "Рух100.Злива", де вони зможуть представити свою продукцію одній з найбільш зацікавлених в ній цільових груп споживачів – організаціям та підрозділам територіальної оборони з ряду регіонів України. 

Навчання проводяться без залучення державних коштів. 

За додатковою інформацією, що стосується підготовки та проведення навчань ви можете слідкувати на нашому сайті http://rstou.org.ua або звернутися за телефоном: 0674284055.