29.12.2018
Вифлеємський вогонь миру бійцям в АТО

Самооборонівці передали Вифлеємський вогонь миру в район проведення Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation щоб передати частинку вогню, тепла і затишку воїнам України, що захищають мир від окупантів.

 

 

Самооборонівці  передали Вифлеємський вогонь миру бійцям по ВОПам на передовій. До деяких добратися можна тільки на БТР. Весь екіпаж переміщається в бойовій машині. Разом з командою активістів також  Народний депутат України Бондар Михайло, який є почесним пластуном, самооборонівцем - сотником 10 сотні Самооборона Майдану. Людина яка пройшла бойові дії з початку війни 2014 року та брав участь у визволенні Славянська в складі першого добровольчого Батальйон імені генерала Кульчицького не забуває, та відвідує і допомагає бійцям свого батальйону.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ще на один ВОП добралися на БТР. Бійці не просто облаштувалися, а й навіть поставили ялинку і гирлянди. Світло дається від генератора і вуаля - затишок і святковий настрій.
Одразу впізнаємо за гарним облаштуванням самооборонівців у батальйонах. Де б не були, то як і на Майдані вміли швидко і якісно облаштовуватися, так і на війні - все із смаком зроблено.
Передали Вифлеємський вогонь миру та привітали із Різдвяними святами. Вигрузили смаколиків та необхідних речей.

 

 

 

 

 

Ще один край району операції об'єднаних сил. Тут гордо розвиваються прапори України та стоять мужні бійці.
Привітали з наближенням Різдвяних свят. Передали Вифлеємський вогонь миру та побажали тільки позитиву в наступному році.

 

 

 

 

 

 

Вифлеємський Вогонь Миру у 59 бригаді захисників України.

 

 


 

 


 

Перебуваючи в зоні проведення ООС, Михайло Бондар, як голова підкомітету з питань вугільної промисловості, не зміг оминути ДП "Лисичанськвугілля".
Конструктивний діалог з керівництвом - проблемні питання, думки, щодо покращення законодавчої бази, приємне, без політики, спілкування з працівниками підприємства.
Михайло  привітав з наближенням Різдвяних і Новорічних свят та побажав здійснення всіх задумів у Новому році.
Також передали Вифлеємський вогонь миру, який буде палати в капличці підприємства та оберігати важку шахтарську працю, кожного гірника і їх родини.

 

 

 


 

 

 

Село Кримське – одна із найбільш обстрілюваних терористичними угрупуваннями місцевостей, знаходиться практично на лінії розмежування, а відстань до ворога – 150 метрів. Самооборонівцям вдалось передати ВВМ захисникам Кримського.

 

 

 

 

 

 

Вертаючись із району проведення Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation  самооборонівці вшанували загиблих бійців Батальйон імені генерала Кульчицького поблизу Бахмуті!
Вічна пам'ять Героям!

 

 

 

 

Центральний штаб ГО "Самооборона Майдану"