25.01.2019
Депутат-самооборонівець Михайло Бондар з візитом до Бродівщини

За словами депутата-самооборонівця Михайла Бондра він сьогодні відвідав на Бродівщину та розпочав день з прийому громадян, де вирішував питання такі як плата за комунальні послуги, маленька пенсія, кошти на лікування, земельні ділянки та інше.

 

 

 

 

 

Також Михайло виступив на черговій двадцять шостій сесії Бродівської районної ради, де розглядались питання: про затвердження Статуту районної комунальної ТРК "БРОДИ " в новій редакції; про затвердження розпорядження голови районної ради від 29.12.2018 року "Про районну комунальну телерадіокомпанію "Броди"; про конкурс на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства "Бродівська центральна районна лікарня Бродівської районної ради Львівської області". Обговорювали програму підтримки малого та середнього підприємництва у Бродівському районі на 2019-2021 роки.

 

Бродівські ЗМІ також хотіли побачити Михайла Бондара, де він і зустрівся з ними на засіданні "Круглого столу ", там були : колектив районної газети " Голос відродження " та колектив Районної комунальної телерадіокомпанії "Броди", серед числа різних питань бурхливо обговорювалося питання інформаційної війни, безпеки, фінансування, підтримки та розвиток засобів масової інформації на території України в час російсько - української війни.

 

 

 

Наостанок, Михайло Бондар відвідав  Берлинську ЗОШ І-ІІІ ст. Зустрівся з представниками колективу школи, директором Грушецьким Михайлом Володимировичем та мешканцями села Берлин. Піднімали питання:

- Як після об'єднання в ОТГ повернути землі виведені за межі населених пунктів у власність громади;
- щодо можливості надання повноважень місцевим фельдшерам статусу сімейних лікарів;
- Вічна проблематика доріг місцевого значення, автобусні рейси;

 

"Як завжди, буду робити все від мене залежне, щоб допомогти з вирішенням проблем. Не обійшлося і без політичних питань, питання війни на сході.
Дякую кожному, хто прийшов на зустріч". - наголосив депутат-самооборонівець Михайло Бондар.

 

 

Центральний штаб ГО "Самооборона Майдану"