29.01.2019
Микола Величкович в Європарламенті на Міжпарламентській конференції

28-29 січня 2019 р. у Брюсселі пройшла Міжпарламентська конференція з членами Європейського парламенту, парламентами країн-кандидатів для вступу до ЄС та парламентами країн Східного партнерства по темі  - Комунікація з Громадянами: як розробити комплексну комунікаційну стратегію парламенту.

В конференції брали участь українські парламентарі, де обговорювали  дуже важливі для України питання. Комунікації між парламентом та громадянами, протидія дезінформації та фейкам, роль інтернет та телеком сервіс провайдерів у державних комунікаціях та комунікаціях з громадянами, участь і відстоюванні прав різних груп.  Разом з делегацією від України, делегації з Грузії, Молдови, Сербії, Косово, Македонія, Чорногорія та інші. 

За словами депутата-самооборонівця Миколи Величковича, який був присутній на Міжпарламентській конференції : 

"Сьогодні з колегами-депутатами в Європарламенті на міжпарламентській конференції. Комунікація парламентарів з громадянами, протидія фальшивим новинам, участь і відстоюванні прав різних груп ( соціальних, вікових)... Участь беруть парламентарі 8 країн Балкан і Східної Європи. Для нас важливо, що питання про підтримку України звучить на рівні керівництва Європарламенту. Виступ віце-президента Європейського парламенту Рамона Луїса Варкальселя Сісо доказ цього."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Центральний штаб ГО "Самооборона Майдану"