01.05.2015
«Самооборона Майдану» спільно з правоохоронцями запобігатиме провокаціям проросійських сил на 2 травня в Одесі, - Андрій Левус

Про це під час робочої поїздки на Південь України сказав народний депутат України, голова підкомітету держбезпеки Комітету з питань національної безпеки і оборони, член «Самооборони Майдану» Андрій Левус.

«Хочу запевнити від імені керівника «Самооборони Майдану» Андрія Парубія, що ми тільки в тісній взаємодії з правоохоронцями будемо протидіяти провокаціям проросійських сил, аби не допустити розхитування ситуації на Півдні України. Саме тому, ми сьогодні зустрічаємося з активом регіонального осередку», - зазначив він.

Він також повідомив, що народні депутати від МДО «Самооборона Майдану» будуть знаходитися в Одесі в такий тривожний день для того, щоб всіляко допомагати в разі небезпечних ситуацій.

В свою чергу, координатор «Самооборони Майдану» Одеси Дмитро Гуменюк наголосив на тому, що 2 травня активісти регіонального осередку спільно з міліцією будуть забезпечувати безпеку на Соборній площі в Одесі – місці, де рік тому почалися трагічні події.

«Ми будемо спостерігати за підозрілими особами, виявляти  та затримувати провокаторів», - сказав він.

Зокрема він повідомив, що будуть задіяні групи швидкого реагування на випадок можливих провокацій в місті.