02.03.2016
Депутат-самооборонівець Микола Величкович прибув на захід та привітав від Верховної Ради учасників і організаторів відкриття матчу за світову шахову корону

 

Вчора, 1 березня у Львівському театрі опери та балету відбулася урочиста церемонія відкриття матчу за звання чемпіонки світу з шахів, під час якого за золоту шахову корону змагатимуться чинна чемпіонка світу, українка Марія Музичук, та китаянка Хоу Іфань.

На церемонію відкриття прибули близько тисячі осіб, серед яких наш  самооборонівець-депутат Микола Величкович, він привітав від Верховної Ради учасників і організаторів  шахового матчу.

"Сьогодні мав честь привітати від Верховної Ради учасників і організаторів великого спортивного дійства не тільки для України, а й світу – відкриття Матчу за звання чемпіонки світу з шахів. Мені, як львів'янину, дуже приємно, що ця подія відбуваються саме у моєму рідному місті", - прокоментував захід Микола Величкович.

 

Матч за світову шахову корону триватиме у Львові до 18 березня.

Призовий фонд цього матчу, який становить 200 тис. євро, розподіляється таким чином: 60% переможниці та 40% - гравчині, що програла після 10 основних партій; якщо переможниця визначилась після тай-брейків, тоді розподіл 55%х45%.

 

 

 

Центральний штаб ГО "Самооборона Майдану"