14.03.2016
В Одесі пройшла школа молодого патріота

 

12 та 13 березня на 3 поверсі відомого закладу Книгарня-Кав`ярня в Одесі пройшла Школа молодого патріота України. Організаторами заходу виступила ВГО "Національний Альянс". В школі прийняло участь близько п`ятнадцяти осіб різних вікових категорій, серед який зокрема представники ГО "Самооборона Майдану Одеси".

В рамках школи, учасники прослухали пізнавальні лекції по ораторському мистецтву, створенню патріотичних заходів, пошуку спонсорів, юридичній частині роботи із створення організацій та роботі із мас-медіа. Крім цього, патріоти мали змогу попрактикувати свої навики по кожній із зачитаних лекцій та переглянути відеострічки із заходів, організованих "Національним Альянсом".

 

 

Окрему частину дводенної школи займала історична освіта: патріотам розповіли щодо визвольних рухів,які існували на теренах України впродовж усієї її історії, історію походження ідеологї націоналізму та її відмінність від інших ідеологій як минулого, так і сьогодення.

 

По закінченню Школи, усім учасникам було видано спеціальні сертифікати, а кожен із учасників розповів про свої враження від заходу та набутий ним досвід.

 

 

 

 

Прес-служба Самооборони Майдану Одеси