20.10.2016
Поблизу Бахмута встановили пам'ятник загиблим в ДТП бійцям батальйону імені Кульчицького

 

Їхали на війну, а загинули в дорожній аварії. 13 бійців батальйону оперативного призначення імені генерала Сергія Кульчицького Національної гвардії України померли в результаті ДТП 5 січня 2015 року. Сьогодні на місці події був відкритий пам'ятник загиблим бійцям, на відкриття та вшанування пам'яті загиблих приїхали самооборонівці.

 Трагедія сталася пізно ввечері. Неподалік Бахмута на трасі «Київ-Харків-Довжанський» зіткнулися військовий КрАЗ і автобус «Богдан», який віз солдат на передову. Ще 15 осіб були травмовані і розподілені в лікувальні установи.

Бійці батальйону імені Кульчицького були добровольцями військової частини Національної гвардії України, сформованої з членів самооборони Майдану. Ці солдати були в багатьох гарячих точках, звільняли Слов'янськ, Дебальцеве, Вуглегірськ, Станицю Луганську.

 Сьогодні рідні і близькі загиблих, побратими, представники командування Національної гвардії України, місцевих державних адміністрацій, міських рад та волонтери прийшли на відкриття монумента, щоб вшанувати пам'ять загиблих захисників.

 

 

 

Самооборонівці Роман Орищенко та Руслан Бойко вшанували пам'ять загиблих побратимів

 

 

 

 

 

 

За матеріалами Національна Гвардія України